Frit Forum og Konservative Studerende: Hvordan uddanner man til fremtidens arbejdsmarked? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Frit Forum og Konservative Studerende går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Frit Forum og Konservative Studerende: Hvordan uddanner man til fremtidens arbejdsmarked?

Mon, 7 June, 21:00

Hvad skal unge studerende forholde sig til på fremtidens arbejdsmarked i EU? Det emne vil Christian Holst Vigilius, landsformand for Konservative studerende tage op sammen med Kasper Dlugatch Stisen, der er formand for Frit Forum i København.

Frit Forum er en studenterorganisation med et socialdemokratisk værdisæt, hvor de Konservative studerende har et borgerligt udgangspunkt.

De to formænd vil i løbet af samtalen komme ind på forskellige udfordringer på arbejdsmarkedet i EU. Er det for eksempel holdbart, at polakker og rumænere kommer til Skandinavien for at tage lavtlønsarbejde, mens know-How fra Skandinavien er nødvendigt i andre lande? Og hvordan påvirker de bevægelser Danmark og sammenhængskraften i EU?

Men de vil også grave et spadestik dybere og komme ind på universiteternes udvikling i EU. Hvilket pensum på universiteterne skal der være? Skal universiteterne tilpasse sig det,som erhvervslivet hungrer efter? Skal pensum være traditionelt eller fyldt med klima, identitetspolitisk osv.?

Hvis du har spørgsmål til de to værter undervejs i debatten, så husk du kan stille dem spørgsmål i kommentarsporet til højre.

Om programmet:

Programmet er en del af en række af otte programmer, som er støttet af Europanævnet. Det overordnede tema er “EUs grænseoverskridende udfordringer”.

I dette program tager de to universitetsstuderende værter Kasper Dlugatch Stisen og Christian Holst Vigilius udfordringerne med fremtidens arbejdsmarked på tværs af EUs grænser.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Tidligere speakers