x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem & Mia Wagner går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem & Mia Wagner: Iværksætteri og robusthed i fremtiden

Thu, 11 June, 20:00

I dette andet afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, MIA WAGNER, Koncerndirektør fra Freeway, om hvad hun har erfaret de seneste måneder, og hvad iværksætterne kan gøre for at lede agilt og robust i fremtiden. Vi undersøger endvidere hvordan iværksætterne designer fremtidens organisationer indefra.

Om Mia Wagner
Mia Wagner er en dansk forretningskvinde. Hun er direktør for Freeway-koncernen, som investerer i iværksætteri. Blandt andet Dating.dk, Lejebolig.dk, Party in a boks mf. Hun er siden sin deltagelse i Løvernes hule blevet en vigtig stemme i dansk arbejds- og erhvervsliv med artikler om stress, feminisme og at turde være åben om successer, fejltagelser og tab.

Om serien
Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers (klik og se videoerne)