Jakob Nørlem & Mia Wagner: Iværksætteri og robusthed i fremtiden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem & Mia Wagner går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem & Mia Wagner: Iværksætteri og robusthed i fremtiden

Thu, 11 June, 20:00

I dette andet afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, MIA WAGNER, Koncerndirektør fra Freeway, om hvad hun har erfaret de seneste måneder, og hvad iværksætterne kan gøre for at lede agilt og robust i fremtiden. Vi undersøger endvidere hvordan iværksætterne designer fremtidens organisationer indefra.

Om Mia Wagner
Mia Wagner er en dansk forretningskvinde. Hun er direktør for Freeway-koncernen, som investerer i iværksætteri. Blandt andet Dating.dk, Lejebolig.dk, Party in a boks mf. Hun er siden sin deltagelse i Løvernes hule blevet en vigtig stemme i dansk arbejds- og erhvervsliv med artikler om stress, feminisme og at turde være åben om successer, fejltagelser og tab.

Om serien
Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers