Seier & Pernille Vermund: Nye Borgerliges rolle i blå blok | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Seier & Pernille Vermund går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Seier & Pernille Vermund: Nye Borgerliges rolle i blå blok

Mon, 1 March, 18:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

I denne uge har Lars Seier inviteret partiformand for Nye Borgerlige Pernille Vermund i studiet. Nye Borgerlige har haft stor fremgang siden valget i 2019, på trods af at blå blok står i en dyb krise. Hvorfor tror Pernille selv, at det er gået sådan, og hvad er fremtidsplanerne? Kan den flotte vækst fortsætte?

Lars vil også gerne vide, hvordan Pernille selv har oplevet forløbet som partistifter, og hvordan hun oplever dansk politik og blå bloks situation lige nu. Hvordan har blå blok håndteret coronakrisen, og hvordan så NB gerne, at en epidemilov var skruet sammen?

Men de skal også nå at runde, hvad Pernille Vermunds egen ambition er som politiker. Hvordan vil hun sikre, at partiet udvikles i takt med de mange stemmer, der strømmer ind? Er det nemt at rekruttere de fornødne kandidater på både lands- og lokalplan, og sidst men ikke mindst: Hvad er de allervigtigste prioriteter for partiet, både organisatorisk og politisk?

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til Seier & gæst i kommentarsporet hos SpeakerBee. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.


Om programmet:
Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.

Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.

Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers