Nete Nentvig: Lav selv amerikanske cocktails derhjemme | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nete Nentvig går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nete Nentvig: Lav selv amerikanske cocktails derhjemme

Fri, 15 May, 21:30

Kan du ikke komme til baren – så kommer baren til dig! Lær at lave rigtige Amerikanske Cocktails derhjemme. Forkæl dig selv! Nemt og hurtigt online kursus i lækre drinks du kan lave selv.

Vi bygger vores cocktailviden fra bunden op, så sammenhængen imellem opskrifterne og hvordan de forgrener sig bliver illustreret. Ud fra de listede ingredienser vil vi kunne lave mere end 25 forskellige nemme cocktails. Vi tager dem vi kan nå, hvis du ikke har alle ingredienserne til at kunne lave en af dem, så har du dem nok til at kunne lave en anden.

Hav disse ingredienser klar:
Juice: Orange juice, Tranebær juice, Annas juice og Grapefrugt juice, vælg den sødeste juice i kan finde, hvis de er for sure så kommer cocktailen ikke til at smage rigtigt.
Alkohol: Vodka, Southern Comfort, Peach schnapps eller Fersken Liqueur, Cointreau eller Triple Sec, -– Sloe Gin. (Hvis Sloe Gin er svær at finde så snyder vi lidt og bruger grenadine i stedet).
Roses: Grenadine, Lime juice.
Frugt: 2 -3 Lime, 1 appelsin.

TIP: Hvis man har købt is i en pose ved købmanden, så pak posen ind i et gammelt viskestykke og giv den en ordentlig tur med en hammer på en solid huggeblok, så isterningerne ikke er frosset sammen i en stor klump og umulige at arbejde med. Er der ingen is på hylderne, no problem; rens en tom mælkekarton godt ud - hæld kold kogt vand i og sæt den ind i fryseren. Efter et par dage har man en ganske fin isblok, frigør isen fra kartonen og så er det tilbage viskestykket og hammeren, indtil man har isterning-størrelser. Tommelfingerregel; jo mere is desto bedre.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers