What to Watch: Silence of The Lambs spin-off, Ben Affleck som alkoholiseret basketballtræner eller romantisk roadmovie? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Silence of The Lambs spin-off, Ben Affleck som alkoholiseret basketballtræner eller romantisk roadmovie?

Thu, 18 February, 21:00

Skal du investere tid i Ben Affleck som alkoholisk bygningsarbejder, der får et job som basketballtræner? Eller hvad med en roadmovie med race-politiske undertoner?
Vi kigger nærmere på de to film: 'The Way Back' og 'Queen & Slim' og giver vores anbefalinger.

På serie fronten bliver det både mørkt og uhyggeligt med serien 'Clarice', der er en spin-off til storfilmen 'Silence of The Lambs'. Her følger vi historien om FBI agent Clarice Starling et år efter det skræmmende møde med kannibalen Hannibal Lecter.
I den anden serie, vi skal tale om, er vi ovre i den humoristiske genre med den franske serie 'Call My Agent', der er aktuel med sæson fire. Her følger vi fire franske agenter på talentbureauet ASK, mens de prøver at jonglere privatlivet med det prestigefyldte liv med krukkede skuespillere og masser af intriger.

Film: The Way Back ( Netflix) og Queen & Slim ( Viaplay)
Serier: Clarice ( Viaplay) og Call My Agent (Netflix)
What to watch – Hvad skal du se? Hvad er værd at bruge tid på? Vi finder vej gennem streamingjunglen og giver vores bud på aktuelle film og serier.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers