What to Watch: What to Watch: Film & Serier | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: What to Watch: Film & Serier

Thu, 15 April, 21:00

Vi skal kigge mod nord og kigge på to norske ting. Den ene var Norge’s bud på til Oscar-prisen, ‘Hope’ af Maria Sødahl og med Stellan Skarsgård. Om et par, der gennemgår en krise, da konen bliver diagnosticeret med en hjernesvulst. Den anden norske, er serien ‘Exit 2’, om fire norske nyrige mænd, hvis moralske kompas forsvinder under en sky af kokain, damer og insiderhandel. Anderledes retlinet er Ted Lasso i komedieserien af samme navn, der allerede har vundet adskillige priser. Og endeligt er der fantasyfilmen, ‘Love and Monsters’, der er Oscar-nomineret i Visual Effects-kategorien. I filmen er alle koldblodede dyr muteret til gigantiske størrelser og i den verden skal den unge Joel prøve at finde sin kæreste. Om det har skabt en god film, taler vi om i ‘What to Watch’ på torsdag.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers