Lone Voss Boes : Clairvoyant Medie | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lone Voss Boes går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lone Voss Boes : Clairvoyant Medie

Wed, 13 January, 20:00

Der findes mange forskellige former indenfor det spirituelle felt. Lyt med på SpeakerBee når jeg fortæller om hvordan jeg arbejder som clairvoyant medie. En spændende fortælling med redskaber til din hverdag som privatperson, men også til det danske erhvervsliv.

Jeg dykker ned i min nyudgivet bog, som giver et indblik i min verden gennem livet som et clairvoyant medie, og fortæller både om mit privatliv i dette felt, samt om min indgang til den spirituelle verden. Derudover fortæller jeg om mit arbejde som et clairvoyant medie, hvordan jeg hjælper privat personer, men også hvordan jeg i længere tid, har guidet i det danske erhvervsliv igennem clairvoyance og som medie.
Hvad er det folk kommer for? Hvad er det folk ønsker af mig? Bliv også klogere omkring klarsyn, og mine kursusforløb i min klinik

Læs mere på www.lonevossboes.dk eller på Facebook:
Lone Voss Boes Clairvoyant Medie

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers