Manu Sareen og Kirk Rønler: Sådan får du en kæreste | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Manu Sareen og Kirk Rønler går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Manu Sareen og Kirk Rønler: Sådan får du en kæreste

Tue, 10 November, 20:00

Du kender nok følelsen af altid at falde for den forkert kvinde eller mand. Nu er du single igen, men hvad pokker går der galt?

Manu Sareen har besluttet sig for at undersøge kærlighedens konstante forlis og overraskelser mere i dybden.

Derfor har han inviteret Kirk Rønler i studiet, hun er coach med speciale i kærlighed, samt forfatter til bogen ”Sådan får du en kæreste”.

Hun hjælper singler med at forstå, hvorfor de konstant ramler ind i ”de der idioter, der slet ikke fatter hvor godt et catch de er”. Hun sætter også fokus på at omkode de barrierer, singler har sat op for sig selv, der forhindrer dem i at møde den kæreste, de så inderligt længes efter.

Se med i dette afsnit og bliv klogere på, hvad der skal til, for at finde flammen i dit liv.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Manu Sareen og Kirk Rønler. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om Serien
Hver tirsdag kl. 20.00 vil du kunne opleve forfatter og tidligere minister Manu Sareen og gæster diskutere “Den svære kærlighed”. Manu Sareen er kendt for sine markante holdninger i debatten om alt fra integration til kærlighed. Nu har han besluttet at lave en programserie om det sidste. Det vi alle – uanset herkomst – har tilfælles. Nemlig den evige undren over kærlighedens væsen. Mange husker nok klassikeren ”Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus”. Men Manu mener, at begge køn er fra jorden. Så det er hér, han tager sit udgangspunkt.

Se med live hver tirsdag kl. 20.00 her på SpeakerBee

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers