Vibeke Lund: Hvis din krop var en Ferrari | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Vibeke Lund går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Vibeke Lund: Hvis din krop var en Ferrari

Thu, 23 April, 17:00

(Dette event har tidligere været programsat, men på grund af tekniske problemer gentager vi det)

Et langt og godt liv i fulde omdrejninger og perioder ude i overhalingsbanen kræver ”brændstof” af høj kvalitet med rettidig omhu.

Blodsukkerbalance er din sundeste chance. Køres den i sænk, mister du evnen til at træffe sunde madvalg og til at være den bedste version af os selv.

Se og hør de enkle råd til trafiksikker kørsel i højeste gear gennem arbejdslivet , så du undgår at brænde sammen efter dagens etape.

Vibeke Lund er prof.bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring og har i regi af Sukkersheriffen 14 års hands-on erfaring fra indsatser i mange forskellige virksomheder.

Sukkersheriffens spidskompetence er sundhedskommunikation med kortuddannede mænd på job, der godt kan lide en humoristisk, uhøjtidelig og underholdende takt & tone.

Læs mere på www.sukkersheriffen.dk"

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers