What to Watch: Film & Serier - Episode 13 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Film & Serier - Episode 13

Thu, 6 May, 21:00

Vi fejrer, at biograferne igen er åbne, med to Oscar-nominerede film, Chloé Zhao’s ‘Nomadland’, og Emerald Fennell’s ‘Promising Young Woman’. To stærke film af kvinder, med kvinder og om kvinder. På seriefronten er der også kvinder på spil. I den svenske krimi, ‘Maria Wern’ på CMore, følger vi kriminaldetektiven på arbejde på øen Gotland. Serien er på sin 8. Sæson og spørgsmålet er så om den kan holde dampen oppe?
Til sidst skal vi tale om en serie, der i år fejrer 10 års jubilæum. Det er, selvfølgelig, ‘Game of Thrones’ på HBO Nordic. Savner vi den? Og er der nyt i GoT-universet? I den anledning har vi også en virkelig lækker (og læskende) præmie, nemlig nogle Game of Thrones øl, som du kan vinde. Se med i ‘What to Watch’ på torsdag kl. 21 på SpeakerBee.com.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers