Jeppe Søe: Hvorfor stoppede Poul Madsen på Ekstra Bladet? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jeppe Søe går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jeppe Søe: Hvorfor stoppede Poul Madsen på Ekstra Bladet?

Mon, 22 March, 18:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Jeppe Søe taler med tidligere chefredaktør fra Ekstrabladet Poul Madsen om hans 14 år i spidsen for afsløringer, side-9 piger, salgbare overskrifter, massageannoncer og kritisk journalistik - i en tid, hvor dagspressen har været i en konstant kamp for livet.

Poul Madsen stopper på Ekstra Bladet. Nyheden var i breaking-gult, i samme skrifttype som dagens smittetal. Uden sammenligning i øvrigt. Som chefredaktør har han i 14 år været udskældt, respekteret, elsket og hadet på samme tid - og ofte alle de ting på samme tid. Nu vil han være far - og lave et spring, uden at vide præcist hvor han lander. Han ved kun, at han stadig er flyvende…

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Jeppe Søe og Poul Madsen. Husk du kan blive påmindet om live-programmerne ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

OM PROGRAMMET:

SØEFORKLARINGER er samtaler mellem Jeppe Søe og spændende folk, med noget på hjerte - og ord til at fortælle om det. Programmet hylder den nære og ærlige samtale, der har tid og plads - nysgerrigt, uden et ønske om at jorde, afsløre eller konstant afbryde gæsten. Journalist, rådgiver og debattør Jeppe Søe har Grundtvig tatoveret på sin ryg, og hans program er netop idealet om den grundtvigske samtale, om både de små og store ting. Programmet sender hver anden mandag på SpeakerBee kl 18.

Jeppe Søe (Født 1971) er journalist og tidl. studievært på blandt andet TV2 og TV3. Han er kommunikationsrådgiver og kreativ direktør i Thrane Media og rådgiver en række virksomheder, organisationer og direktører. Jeppe Søe er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere i stalden hos Athenas. Se mere på www.jeppe.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers