What to Watch: Film & Serier | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Film & Serier

Thu, 8 April, 21:00

I ‘What to Watch’ denne torsdag er der igen superhelte på spil, men i lidt anderledes form. Med ‘Thunder Force’ forsøger Octavia Spencer og Melissa McCarthy at lave et komisk take på genren, som to 40-årige kvinder, der pludselig får superkræfter. I den modsatte grøft har vi dramaet ‘Concrete Cowboy’ med Idris Elba og Caleb McLaughlin fra ‘Stranger Things. På seriefronten kigger vi på true crime fiktionsserien 'The Serpent' om seriemorderen Charles Sobhraj, der slog en række unge mennesker ihjel på 'The Hippie Trail i Sydøstasien i 1970'erne. Og så skal vi til den irske thriller ‘The Deceived’ om en ung studerende, der knalder med sin lærer. Det skulle hun selvfølgelig aldrig have gjort. Se med kl. 21:00 på SpeakerBee.com.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers