Manu Sareen: Besøg af Joan Ørting | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Manu Sareen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Manu Sareen: Besøg af Joan Ørting

Tue, 17 November, 20:00

Sexolog og terapeut Joan Ørting gæster Manu i studiet, hvor de taler mere om det der sker under dynen hos danskerne. Hvordan ser vores sexvaner ud? Hvilke udfordringer og problemstillinger kan der være i vores sexliv?

Joan har i mange år taget hånd om danskernes sexlyst, vaner og ikke mindst udfordringer, hvorfor Manu nu debattere emnet med hende live og ufiltreret.
Om de kommer til at tale om brugbare tips og tricks vides ikke - men følg med og bliv klogere på sex! Hvis du allerede nu har spørgsmål til dem, så stil dem i chatten til højre.

Om Serien
Hver tirsdag kl. 20.00 vil du kunne opleve forfatter og tidligere minister Manu Sareen og gæster diskutere “Den svære kærlighed”. Manu Sareen er kendt for sine markante holdninger i debatten om alt fra integration til kærlighed. Nu har han besluttet at lave en programserie om det sidste. Det vi alle – uanset herkomst – har tilfælles. Nemlig den evige undren over kærlighedens væsen. Mange husker nok klassikeren ”Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus”. Men Manu mener, at begge køn er fra jorden. Så det er hér, han tager sit udgangspunkt.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers