Jakob Nørlem og Martin Østergaard Christensen: Offentlige organisationer: Robusthed og agilitet i fremtiden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem og Martin Østergaard Christensen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem og Martin Østergaard Christensen: Offentlige organisationer: Robusthed og agilitet i fremtiden

Mon, 22 June, 20:00

I dette femte afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, MARTIN ØSTERGAARD CHRISTENSEN, Direktør for Børn og Unge hos Aarhus Kommune med 14.000 ansatte om hvad han har erfaret de seneste måneder, og hvad det vil sige at en offentlig organisation agerer agilt og robust. Vi undersøger endvidere hvordan konturerne af fremtidens offentlige organisationer kan komme til at se ud.

Om Martin Østergaard Christensen
Martin Østergaard Christensen har været direktør i både Hjørring, Aalborg kommune og nu i Aarhus kommune, hvor kommunens 65.000 børn skal have kvalitetsundervisning under skiftende forhold. Han er endvidere formand for Advisory board COK, (Center for offentlig kompetenceudvikling) og sidder i bestyrelsen for Ping IT A/S. Martin er en tydelig og progressiv stemme i debatten om offentlig organisering.

Om serien
Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers