Nicoline Toft: Behind the Scene - Kærlighed og Fordomme | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nicoline Toft går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nicoline Toft: Behind the Scene - Kærlighed og Fordomme

Tue, 27 April, 18:00

Oliver Bjerrehuus og Sofie Amalie Elkjær er for nyligt stået frem omkring deres forhold, som har stået på i 1 år. De fandt hinanden i takt med den første corona lockdown. Pludselig befandt de sig i en coronabobbel i sommerhuset i Tisvilde langt væk fra byen, og så blomstrede kærligheden.
Der er 25 års aldersforskel på de 2, men ifølge dem har kærlighed ingen alder?
Men hvad mener andre mennesker derom? Har de allerede fået hade beskeder og fordomme? Har Sofie et faderkompleks? Har Oliver et Lolita kompleks, eller er det i virkeligheden ligegyldigt hvilke grunde det er der holder dem sammen, andet end at det føles rigtigt for dem? Alt dette og meget mere taler Nicoline med dem om i afsnit 3 af Behind The Scene.

NICOLINE TOFT: SPRIRITUEL LEDER OG TRUTH SEEKER
Vi lever I en tid hvor folks mentale sundhed er mere presset end nogensinde grundet restriktioner og kontrol. Jeg håber at ved at dele ud af min egen og mine gæsters historier, at du kan nikke genkendende til nogle af de temaer og tabuer jeg belyser i Behind The Scene.
Jeg har været igennem nogle hårde prøvelser i mit liv de sidste par år, som har gjort at jeg har valgt at dykke lang ned i min egen historie. Jeg har altid haft en trang til at hjælpe andre og belyse nogle af de tungere emner der kan foregå bag facaderne. I den forbindelse har jeg fuldført Rikke Hertz’s spirituelle Leder uddannelse : Rikkehertz.com, og en uge’s intens traume terapi og selvudvikling på det meget anerkendte Hoffman Institute i England : hoffmaninstitute.co.uk.
Igennem de to uddannelser har jeg fået skærpet min i forvejen stærke intuition og fået nogle stærke psykologiske redskaber, som jeg flittigt bruger i mine samtaler med mine gæster.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers