Coronaløsninger: Om sport- og eventbranchen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Coronaløsninger går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Coronaløsninger: Om sport- og eventbranchen

Tue, 12 January, 19:00

Siden foråret 2020 har store koncerter og store sportsevent ikke været afholdt, som vi normalt kender det med fyldt stadion, hvor publikum skrålende klumper sig sammen i begejstring. Det satte Covid-19 en effektiv stopper for i 2020.

Vi har inviteret Lars Bo Jeppesen, CEO for PARKEN Sport & Entertainment A/S i studiet sammen med Thomas Friberg, som er CEO for Rungsted Seier Capital og er direkte med fra en ishockeykamp i Rungsted for at diskutere udfordringerne i sport- og eventbranchen. Tanken er, at de sammen med Jens Lundgren, som er professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet skal vende og dreje mulige løsningsforslag på branchens coronaudfordringer, der både tager hensyn til branchen og sundheden.

Var der noget, man kunne have gjort anderledes? Nu hvor vaccinen kommer, hvad er så udsigten til at forsamles i store grupper igen? Kan quicktest blive obligatorisk for at se en fodbold- eller ishockeykamp? Hvordan sikrer man, at folk tager forsvarligt fra en koncert og ikke fester videre i store masser efterfølgende? Virker varslingssystemet godt nok, så branchen kan bruge det som planlægningsværktøj?
Det, og meget mere, forsøger vi at komme rundt om i denne uges coronaprogram.

Tanken med denne episode er ikke at uddele skyld, men at lære af det, vi på nuværende tidspunkt ved om pandemien. Ikke mindst at sætte fokus på mulige løsningsforslag til en presset branche.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til gæsterne. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.


Om programmet
Coronaen meldte sin ankomst i november 2019 i Kina. Siden spredte den sig rundt i Asien og efterfølgende til resten af verden. I Europa så vi konsekvensen af at være uforberedt på en smitsom sygdom fra Asien, som først ramte Sydeuropa, men siden spredte sig - med blandt andet skiturister - til Danmark og Norden.

Danmark lukkede ned 11. og 17. marts, og siden har vi ikke haft en normal hverdag. Mange lande har valgt forskellige strategier og forskellige tilgange til at håndtere krisen. Så hvad ved vi efter 9 måneders coronakaos? Gør vi det godt nok i Danmark? Hvordan kan man løse problemerne? Hvilke brancher er berørt? Har brancherne selv nogle idéer til løsningerne på deres udfordringer, men er ikke blevet hørt?

Vi inviterer branchefolk, praktikere, forskere og andre relevante personer ind i et program, der i bedste konstruktive journalistiske facon sætter fokus på coronaløsninger.

Man behøver ikke at være enig, men vi vil prøve at lytte til hinanden.

Tovholder: Christina Yoon Petersen

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers