What to Watch: Sydkoreansk rum basker, indisk social kritik eller prisbelønnet britisk krimi drama? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Sydkoreansk rum basker, indisk social kritik eller prisbelønnet britisk krimi drama?

Thu, 4 March, 21:00

Vi rykker ud af Hollywoods trygge rammer i denne udgave af What to Watch, hvor vi bl.a anbefaler filmene The White Tiger og Space Sweepers, der henholdsvis er et indisk krimidrama og et sydkoreansk action eventyr der foregår i rummet. På serie fronten går vi tæt på den prisbelønnede britiske krimiserie Line of Duty, der er aktuel med sin femte sæson. Den anden serie vi skal tale om foregår også i England. Den hedder "Behind Her Eyes" og er baseret på en bog fra 2017 af samme navn. Det er et psykologisk drama, der tager afsæt i et bizart trekantsdrama i mellem et ægtepar og ægtemandens nye sekretær. En serie, hvor intet dog er som det ser ud til at være.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers