Trine Henriksen: Den skjulte sammenhæng mellem Kreativiteten og Lykken i livet. | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Trine Henriksen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Trine Henriksen: Den skjulte sammenhæng mellem Kreativiteten og Lykken i livet.

Thu, 2 July, 20:00

Kreativiteten og Lykken i livet er to centrale elementer i vores liv. Og de hænger sammen – selvom vi nok umiddelbart ikke kan se det.

De hjælper os nemlig med at genfinde balancen i os selv, så vi kan mærke vores egen retning i livet.Vores kreative mindset er et afgørende fundamentet i vores liv. Der er ikke mange der forbinder kreativiteten med vores livsfundament. Men kontakten til vores kreativitet, nysgerrighed og fantasi er faktisk kraftfulde værktøjer til både styrkelse af modet, og til at sætte ord på det liv, vi ønsker os at leve, og til at finde lykken.Så på dette foredrag vil jeg forklare hvad det er, kreativitet har med lykken at gøre, hvorfor det er vigtigt at vi kan kalde os selv for lykkelig, og hvordan det at genskabe kontakten til sit indre barn, kan definere hvordan vores egen individuelle lykke ser ud.Det du forhåbentlig tager med dig, er nogle værdifulde indsigter om det at nære din egen kreative sjæl (dit indre barn), samt det at skabe din egen lykke i livet.Hvem er jeg:

Mit navn er Trine Henriksen og jeg er 43 år.
Jeg driver virksomheden DITLykkeligeLiv, som hjælper viljestærke mennesker, der befinder sig i en meningskrise i det liv de har, med at genfinde glæden og lykken i livet.


DITLykkeligeLiv blev født i 2019 ud fra en mission om, at sætte fokus på koblingen mellem kreativitet, nysgerrighed og fantasi, og den individuelle lykke. En mission om at tydeliggøre, hvordan kontakten til det kreative mindset kan sætte ord på, hvordan individets helt egen og unikke formel for lykke ser ud.
Et liv, som giver plads til at mærke sig selv, samt mulighed for at finde ro og balance.

Før mit liv som selvstændig, så var jeg IT-ansat. Jeg har været ca. 20 år i IT-branchen som både udvikler, forretningsudvikler, arkitekt, teamlead og mini-projektleder. Jeg har prøvet lidt af hvert.
Og udover mit arbejdsliv, så har jeg arbejdet med mig selv mentalt så længe jeg kan huske. Jeg har altid været en ”tænker” (en meget følsom person), så alt det jeg har oplevet, er vendt mere end 10 gange – både i mit hoved, med en veninde OG med enten en psykolog, psykoterapeut eller en coach.

Hvorfor mennesker reagerer som de gør, og hvordan man finder lykken i livet (pakken ”leve lykkeligt til dine dages ende”) har altid interesseret mig.Læs mere på www.ditlykkeligeliv.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers