Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 5 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Charlotte, Anders og Linda går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 5

Fri, 27 November, 18:00

På ”black Friday” er det store spørgsmål, om Charlotte er gået shop-amok på nettet både i dag, og i det hele taget under corona-karantænen i Italien?
Har online supershopper Linda gjort nye netkup, og kan Anders stadig ikke lade være med at tjekke Aldi´s non-food tilbud?

Fredagens ”Aperitivo” står primært i forbruger ræsets tegn, men andre emner kan snige sig ind, for talen er fri, når Charlotte i Milano, Linda i Sønderborg og Anders i Vicenza mødes til ugens virtuelle drink. Husk at købe ind til din aperitif, så du kan drikke, se og lytte med fredag klokken 18.

Special guest i dag er olivenbonde Ellen Søs Lundquist, der fra Umbrien vil undervise i at smage på olivenolie.

Om serien
Aperitivo er den italienske tradition, hvor arbejdsdagen eller ugen afsluttes med en drink på den lokale bar.
Siden marts har de tre danske venner Charlotte, Anders og Linda været tvunget til at opfinde den virtuelle aperitivo fra deres bopæle i Milano og Vicenza i Italien, og Sønderborg i Danmark.

Hver fredag drikkes og hygges der, og ugens oplevelser dissekeres med humor også i en trist coronatid, hvor det fysiske samvær er blevet et fatamorgana.
Bland din egen aperitivo, lyt og se med, og deltag gerne i chatten under programmet.

Det er live hver fredag klokken 18, eller i streaming lige præcis når du har lyst.

I Aperitivo er der ikke noget emne, som er tabu.
Her bliver der talt om alt fra #Metoo til, hvordan det fungerer i “homobranchen”, om madvaner i karantæne, hvor hvidløg er tilladt hver dag, og livets gang i det hele taget.

Alt bliver vendt og drejet under mottoet ”May the only pain in your life be Champagne”. Muntert, intelligent og overraskende.

Se med hver fredag, hvor trioen mødes online til en lille én på SpeakerBee - SKÅL - eller salute, som de siger på italiensk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers