Linn Radsted: Maksimal iværksætterfrihed – Sådan! | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Linn Radsted går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Linn Radsted: Maksimal iværksætterfrihed – Sådan!

Thu, 3 December, 18:00

For mange er drømmen om mere frihed og fleksibilitet i hverdagen, incitamentet for at tage springet ud i en usikker rejse som iværksætter.

Efterfølgende når forretningen vokser, kan det vise sig rigtig svært at bevare intentionen om at skabe tid og rum til passe godt på sig selv.

Ofte glemmer vi at det at bevare friheden, også er en væsentlig del af at være på en succesfuld iværksætter rejse.

Som iværksætter lader vi os ofte forblænde af at succes i medierne, som defineres i kroner og ører, antal medarbejdere og en fashionabel kontoradresse.

Hvorimod der sjældent tales om iværksætter balance. At man godt kan være succesfuld iværksætter, selvom man prioriterer at passe på sig selv undervejs, og i det hele taget prioriterer anderledes.

Lange arbejdsdage, bekymringer og pres slider på alle mennesker. En undersøgelse viser, at arbejder man over 55 timer om ugen, har man 33% større risiko for at få en blodprop, end folk der arbejder mellem 35-40 timer ugentligt.

Men hvordan kommer man fra A til B? Altså får bygget eller gentænke en virksomhed som i højere grad giver plads til dig som virksomhedsejer frem for langsomt at dræne dig 24 timer i døgnet.
Er det overhovedet muligt at kombinere drømmen om maksimal iværksætter frihed med at være en ambitiøs iværksætter med ild i øjnene?

I dette indlæg får du konkrete værktøjer og inspiration til hvordan du kan få mere frihed og overskud i din virksomhed, gentænke processer og blive udfordret på hvor meget frihed det faktisk er muligt at indbygge i en iværksætter hverdag, også selvom du drømmer om vækst og skalering af din butik.

Undervejs får du:
- Inspiration til, hvordan du opnår maksimal iværksætter frihed.
- Konkrete værktøjer til, hvordan du frigøres fra drift og giver slip på kontrol tanken.
- Et (k)ærligt spark bagi til at tænke endnu mere ud af boksen.

Om Speakeren

Linn Radsted er serieiværksætter på 10. år. Sideløbende med at være business mentor og konsulent, har hun opbygget egne brands, heriblandt det eksklusive erhvervsnetværk EquiLink, samt den ambitiøse start-up virksomhed DogCoach, som i dag giver hende giver hende frihed til at kunne tage kontoret med ud i verden og arbejde hvorfra solen skinner mest.

Download GRATIS workbook på linnradsted.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers