Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Pia Søltoft | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Pia Søltoft

Wed, 3 March, 18:00

Må kærlighed og lidenskab være det, der driver dig i dit lederskab? Og hvis det er, hvad betyder det så for dit lederskab? Cecilie Gredal har inviteret Pia Søltoft, Ph.d., cand. theol, forfatter og sognepræst i studiet for at blive klogere på, hvordan du kan bevæge dig fra idealfælder til idealitet.

Sammen vil de tale om, hvordan du med inspiration fra Kierkegaard kan rette dit fokus på det fælles tredje og derigennem finde modet - og kærligheden til gøre en Game-Changende forskel.
Du kan læse mere om Pia Søltoft her: www.coaching-kierkegaard.dk

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Cecilie Gredal og hendes gæster. Husk du kan blive påmindet om live-programmerne ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:

“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesrådigver og underviser i 'Game-changing Leadership' - vil i seriens fire programmer tale med nogle af landets dygtigste ledelseseksperter og sammen vil de give deres bedste bud på:
- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.
- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.

Ikke fordi du er den med højst IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest, men fordi du der den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på www.ceciliegredal.dk/lederuddannelse

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers