DigiSpeak: De vigtigste tendenser i marketing | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden DigiSpeak går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

DigiSpeak: De vigtigste tendenser i marketing

Wed, 2 December, 19:00

I webinar serien DigiSpeak bliver du klogere på, hvordan du styrker din online tilstedeværelse som iværksætter, erhvervsdrivende eller privatperson. Over 5 afsnit vil marketingkonsulent, Sarah Ghafourian, sammen med en række specialister uddanne dig i disciplinerne; storytelling, webudvikling, content marketing, videoindhold og personlig branding.

I tredje af afsnit af DigiSpeak gæster Joel Hyrland, som de fleste kender fra komikerduoen 'Adam&Noah', Sarah i studiet. Til daglig er Joel Hyrland administrerende direktør i virksomheden Amplifice. Marketing er i rivende udvikling, og den nuværende situation sætter kun ydermere skub i tingene. Vi skal dykke ned i nogle af Joels erfaringer, og have en snak om udviklingen og de tendenser der rykker på sig. Joel vil også tage os med ind omkring noget af det marketing, han mener er allermest spændende og i høj kurs.

Spørgsmål? Stil dem allerede nu i chatten til højre


Om Serien
Som en hjælp til iværksættere og mindre virksomheder vil Sarah Ghafourian Wiinblad interviewe nogle af førende marketing eksperter indenfor hver deres disciplin. Sammen giver de deres bud på hvordan du kan udnytte en række discipliner, til at styrke din online tilstedeværelse via hhv. Storytelling, webudvikling, content marketing, videoindhold og personlig branding.

Om Sarah
Sarah har som selvstændig marketingskonsulent hjulpet forskellige mindre virksomheder med lancering, branding og identitet - særligt på sociale medier. Med hendes helhedsorienterede og nysgerrige tilgang til sociale medier - sammen med den tillid hun har modtaget fra forskellige virksomheder - har hun opnået stor erfaring med at hjælpe virksomheder over de svære første steps mod det digitale univers.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers