Coronaløsninger: Om krisekommunikation | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Coronaløsninger går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Coronaløsninger: Om krisekommunikation

Tue, 2 February, 19:00

I dette afsnit deltager Kristian Moltke Martiny, selvstændig og forskningschef i Enactlab, som har forsket i kognitiv adfærd og Pelle Nilsson, som er direktør og partner i Resonans Kommunikation sammen med Tom Jensen, som er ansvarshavende chefredaktør for Berlingske.
De har alle dét tilfælles, at de har interesseret sig for, hvor vigtig kommunikation er i en krisetid.

Sammen skal vi tale om, hvad der er god krisekommunikation under en krise, og hvad der kan være besværligt i praksis, hvis der sker noget uventet. Hvilken rolle har forskerne, hvilken har politikerne, myndighederne og ikke mindst medierne i en sundhedskrise? Og hvordan påvirker kommunikationen så borgerne i samfundet? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi vil tage op med de tre eksperter i kommunikation.

Vi husker alle den grønne kurve, som blev præsenteret på pressemøde efter pressemøde af Regeringen. Sygehusvæsenet måtte ikke løbe tør for respiratorer, sundhedsvæsenet skulle kunne følge med coronasmitten.

Men hvor blev den grønne kurve af? Hvad var det den kunne? Og hvad betyder krisekommunikation under en pandemi?

Det er noget, vi vil tale meget mere om i dette afsnit af Coronaløsninger.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til alle gæsterne. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Coronaen meldte sin ankomst i november 2019 i Kina. Siden spredte den sig rundt i Asien og efterfølgende til resten af verden. I Europa så vi konsekvensen af at være uforberedt på en smitsom sygdom fra Asien, som først ramte Sydeuropa, men siden spredte sig - med blandt andet skiturister - til Danmark og Norden.

Danmark lukkede ned 11. og 17. marts, og siden har vi ikke haft en normal hverdag. Mange lande har valgt forskellige strategier og forskellige tilgange til at håndtere krisen. Så hvad ved vi efter et lille års coronakaos? Gør vi det godt nok i Danmark? Hvordan kan man løse problemerne? Hvilke brancher er berørt? Har brancherne selv nogle idéer til løsningerne på deres udfordringer, men er ikke blevet hørt?

Vi inviterer branchefolk, praktikere, forskere og andre relevante personer ind i et program, der i bedste konstruktive journalistiske facon sætter fokus på coronaløsninger.

Man behøver ikke at være enig, men vi vil prøve at lytte til hinanden.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers