Kasper Tidemann og Mick Øgendahl: Fra Bryghus til Børsnotering | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Kasper Tidemann og Mick Øgendahl går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Kasper Tidemann og Mick Øgendahl: Fra Bryghus til Børsnotering

Wed, 17 February, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Hvordan brygger man egentlig øl? Hvordan bygger man et bryghus? Og hvordan børsnoterer man egentlig det bryghus? Det kan Kasper Tidemann fortælle dig, for det har han faktisk gjort sammen med standup-komikeren Mick Øgendahl. Sammen har de bygget og vækstet bryggeriet Alefarm Brewing.

Kasper Tidemann er egentlig softwareudvikler. Han har fra 9-års alderen været dybt fascineret af computere - og herunder alt fra softwareudvikling til grafisk design, som tog ham helt til Silicon Valley. Men om aftenen, når han havde fri i San Francisco, følte han sig ensom. Derfor besøgte han byens barer - og en helt ny verden af smagsindtryk åbnede sig for ham.

Herefter var drømmen at bringe alle smagsindtrykkene tilbage til Danmark og skabe et bryggeri, som kunne producere præcis de øl, han selv kunne lide. Så da han kom hjem til Danmark, der stiftede han bryghuset Alefarm Brewing.

Men hvor kommer Mick Øgendahl ind i billedet? Ja, han blev medinvestor fra start, og sammen tog de Alefarm Brewing på Børsen i slutningen af 2020. Og her kan du opleve Mick Øgendahl fra en ny side, da han fungerer som sparrings- og forretningspartner for Kasper Tidemann.

Så knap en Alefarm-øl op og hør om deres historie - så kan du samtidig lære, hvordan man brygger øl hos Alefarm Brewing.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til både Kasper og Mick. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

https://alefarm.dk/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers