Advisory Board: Careturner | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Advisory Board går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Advisory Board: Careturner

Thu, 12 November, 20:00

Live-programmet Advisory Board er et program til og for iværksættere. Her får spirende startups hjælp til at løse forretningskritiske udfordringer fra nogle af Danmarks dygtigste og mest succesfulde iværksættere.

I den første episode af Advisory Board deltager eksperterne Frederikke Antonie Schmidt fra Roccamore, Mads Peter Veiby fra Spilnu.dk og Mads Faurholt fra Nova Capital Founders, som er med direkte fra London. I denne uge er det startupen Careturner, med CEO Michael Kock og CCO Jens Goth, som får rådgivning af ekspertpanelet.

Man hører ofte, at Danmark er et landbrugsland. Men lifescience er ét af Danmarks største vækst- og eksporterhverv sammen med landbrug- og fødevarer. Vi har Novo Nordisk, Bavarian Nordic og Lundbeck - også har vi startupvirksomheden Careturner.

Careturner er en lifesciencestartup, der har skabt et unikt vendesystem til pleje- og hospitalssenge, som forebygger tryk- og liggesår, hvilket både sparer ressourcer til behandling af liggesår, men endnu vigtigere øger plejepatienternes komfort. Careturner gør det muligt at vende plejepatienter automatisk, som sparer plejepersonalet for mange arbejdstimer og tunge og nedslidende løft.

Men hvordan gør man som lille startup med 4 fuldtids- og 2 deltidsansatte opmærksom på sig selv i en lifescienceverden, hvor der ikke mangler andre gode idéer og virksomheder.
Hvordan får man solgt de første enheder, kommer ud på verdensmarkedet, kan Careturner måske endda gøre livet behageligere for indlagte coronapatienter?

Se og hør med i programmet, hvor du også selv kan deltage med din viden og nysgerrige spørgsmål i chatten.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille dit spørgsmål til eksperterne og Careturner. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers