Seier & Knud Foldschack: Skal børnene hjem fra Syrien? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Seier & Knud Foldschack går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Seier & Knud Foldschack: Skal børnene hjem fra Syrien?

Mon, 12 April, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

I dette liveprogram har Lars Seier inviteret advokat Knud Foldschack i studiet til en samtale om familierne og børnene med dansk statsborgerskab, som lige nu befinder sig i fangelejre Syrien. Skal de blive i Syrien eller skal de hjem til Danmark?

Knud Foldschack er advokat for foreningen Repatriate the Children, som netop har sagsøgt Regeringen for at undlade at tage børn hjem fra Syrien. Foldschack har i andre kendte sager været advokat for Jagtvej 69 og Christiania. Lars Seier har kendt Knud Foldschack gennem mange år, og de to arbejder også sammen om projektet JunkFood, som donerer mad til hjemløse i København, så de kan få et sundt og nærende måltid hver dag. De er enige om meget og uenige om mindst lige så meget.

Men hvad er det, der driver Knud Foldschack? Hvorfor brænder han for netop disse sager, som splitter den danske befolkning, og dermed har stor mediemæssig bevågenhed? Og hvad har denne opmærksomhed af betydning og konsekvens for både hans liv og arbejde?

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til både Seier og Foldschack i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.

Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.

Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers