Magisk Mandag: Skab autencitet og energi i dit liv | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Magisk Mandag går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Magisk Mandag: Skab autencitet og energi i dit liv

Mon, 26 April, 21:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Magisk Mandag har inviteret Rikke Hertz fra Rikke Hertz Counseling og Mie Moltke, ejer af Soulhouse Studio og founder af kvindefestivallen ’Together now’, ind i studiet til en snak om positiv energi, når man sætter nye projekter i søen.

Men hvordan lærer man at tro på sig selv og forstå sig selv, så man opnår sine drømme? Det vil værterne Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro finde ud af, når de i denne udgave af Magisk Mandag vil fokusere på autencitet, energi og troværdighed.

Følg med i udsendelsen med spørgsmål, som også I - som ser med - kan stille i kommentarsporet. Lad gæsternes positive energi give dig en Magisk Mandag og brug deres erfaringer som inspiration i eget liv.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til værterne eller gæsterne i kommentarsporet hos SpeakerBee både før og under selve udsendelsen. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:

Hvad er Magisk Mandag? De tre entreprenører Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro har startet en rejse sammen med fokus på, hvordan vi løfter hinanden og investerer i hinanden.

Lotte Thor har mere end 25 års erfaring med journalistik og som TV-vært, og hun har nu skabt sit eget firma, der formidler budskaber og laver kommunikation. Katja Bamberger Bro, ejer af firmaet FOCKSy, som specialiserer sig i marketing og PR. Og Dea Kudibal, founder af det eksklusive, internationalt anerkendte tøjbrand af samme navn Dea Kudibal.

Det hele startede på en mandag, som for mange er ugens ’værste’ dag, men det laver vi om på nu! Fra nu af er det Magisk Mandag hver mandag!

I liveudsendelsen, der varer 45 minutter, interviewer Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro kendte personer om personlige erfaringer, betydningen af netværk og positiv energi. Undervejs i live udsendelsen, kan der stilles spørgsmål på chatten via Speakerbee. Se med og bliv klogere på, hvad du konkret kan gøre for dig selv og andre. Det er relevant og nødvendigt at hjælpe hinanden efter et år ramt af corona og utryghed. Det handler om ærlighed, sårbarhed, styrke og mod.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers