Cecilie Gredal: Gamechangende leadership. Opsamlende interview med din vært Cecilie Gredal | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Gamechangende leadership. Opsamlende interview med din vært Cecilie Gredal

Wed, 19 May, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Hvordan kan du med udgangspunkt i dit game-changede talent øge din impact og inspirere andre til modige og visionære valg?

Efter otte samtaler med nogle af Danmarks dygtigste eksperter og gamechangende ledere vil programseriens ophavskvinde, ledelsesudvikler Cecilie Gredal, blive interviewet af Louise Scheele Elling med det formål, at samle op og svare på seriens to gennemgående spørgsmål:

- Hvordan finder du den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan kan du retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau.

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.

Ikke fordi du er den med højeste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, kan du som altid skrive direkte til Cecilie Gredal i studiet i kommentarsporet her hos SpeakerBee.

Tilmeld dig programmet gratis og få en reminder lige inden det går live ved at trykke på den orange knap "påmind mig" på billedet ovenfor.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på https://ceciliegredal.dk/lederuddannelse/.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers