Nicoline Toft: Behind the scene - En personlig samtale med Jesper Skibby | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nicoline Toft går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nicoline Toft: Behind the scene - En personlig samtale med Jesper Skibby

Tue, 30 March, 18:00

I forbindelse med Jesper Skibby’s nye bog "Engang var jeg Jesper Skibby” en sand historie om en dansk cykelstjerne men også et portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror, dykker Nicoline ned i hans historie og ind bagved masken.
Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden? Hvad drev ham til den slidsomme træning og mod målstregen i de store etapeløb? Hvorfor blev han udfordret efter cykelkarrieren? Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?
Og hvad har Nicoline og Jesper egentlig tilfælles, når man taler om at finde sig selv efter at ha befundet sig på et Piedestal en stor del af sit liv, har de fundet sig selv nu, eller er det en livslang proces?

NICOLINE TOFT: SPRIRITUEL LEDER OG TRUTH SEEKER
Vi lever I en tid hvor folks mentale sundhed er mere presset end nogensinde grundet restriktioner og kontrol. Jeg håber at ved at dele ud af min egen og mine gæsters historier, at du kan nikke genkendende til nogle af de temaer og tabuer jeg belyser i Behind The Scene.
Jeg har været igennem nogle hårde prøvelser i mit liv de sidste par år, som har gjort at jeg har valgt at dykke lang ned i min egen historie. Jeg har altid haft en trang til at hjælpe andre og belyse nogle af de tungere emner der kan foregå bag facaderne. I den forbindelse har jeg fuldført Rikke Hertz’s spirituelle Leder uddannelse : Rikkehertz.com, og en uge’s intens traume terapi og selvudvikling på det meget anerkendte Hoffman Institute i England : hoffmaninstitute.co.uk.
Igennem de to uddannelser har jeg fået skærpet min i forvejen stærke intuition og fået nogle stærke psykologiske redskaber, som jeg flittigt bruger i mine samtaler med mine gæster.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers