Maria Kristiansen: Hvad sker der derinde på sygehuset? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Maria Kristiansen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Maria Kristiansen: Hvad sker der derinde på sygehuset?

Thu, 4 June, 17:00

Hver eneste dag finder tusindvis af møder mellem patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle sted i det danske sundhedsvæsen. Den rette behandling på rette tidspunkt kan gøres op når vi eksempelvis ser på hvor mange, der overlever en covid-19 infektion eller hvor mange sengedage, man gør brug af.

Nogle gange er helbredelse ikke mulig og et liv med sygdom, ofte helt anderledes og kortere end forventet, bliver en realitet. Det er svært at håndtere. Både for patienter, de pårørende og for læger og sygeplejersker, som arbejder for at behandle og lindre.

Hvad betyder noget når kritisk sygdom rammer? Hvordan taler vi om det med det personale, der behandler os? Og hvordan skaber vi et sundhedsvæsen med patienten og omsorgen i centrum? Det kan du høre mere om når forsker ved Københavns Universitet Maria Kristiansen fortæller om at miste et alvorligt sygt barn og om sin mangeårige forskning blandt mennesker i sårbare situationer og deres møde med sundhedsvæsenet.

Stil spørgsmål undervejs og giv dit bud på hvor forskningen skal bevæge sig hen og hvordan sundhedsvæsenet bliver endnu bedre.

Mere info: https://healthyaging.ku.dk/research/retirement-and-transitions/kristiansen-group/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers