Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 4 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Charlotte, Anders og Linda går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 4

Fri, 20 November, 18:00

På ottende ”corona-måned” mødes Linda i Sønderborg, Anders i Vicenza og Charlotte i Milano hver fredag klokken 18 til en virtuel fredagsaperitif. I dag fortæller Linda om danskernes behov for byggemarkeder, og Charlotte om italienernes for rent undertøj og åbne frisører.
Anders vil vide, hvorfor der stadig er meget få homoseksuelle mandlige fodboldspillere, der kommer ud af skabet, og han har måske fundet noget spændende igen i Aldi´s non-food afdeling.

I ”memory lane” kommer Jørgen de Mylius til Poul Kjøller til ære og værdighed igen.*

Bryg din egen drink, drik, se og lyt med til ”Aperitivo”

Om serien
Aperitivo er den italienske tradition, hvor arbejdsdagen eller ugen afsluttes med en drink på den lokale bar.
Siden marts har de tre danske venner Charlotte, Anders og Linda været tvunget til at opfinde den virtuelle aperitivo fra deres bopæle i Milano og Vicenza i Italien, og Sønderborg i Danmark.

Hver fredag drikkes og hygges der, og ugens oplevelser dissekeres med humor også i en trist coronatid, hvor det fysiske samvær er blevet et fatamorgana.
Bland din egen aperitivo, lyt og se med, og deltag gerne i chatten under programmet.

Det er live hver fredag klokken 18, eller i streaming lige præcis når du har lyst.

I Aperitivo er der ikke noget emne, som er tabu.
Her bliver der talt om alt fra #Metoo til, hvordan det fungerer i “homobranchen”, om madvaner i karantæne, hvor hvidløg er tilladt hver dag, og livets gang i det hele taget.

Alt bliver vendt og drejet under mottoet ”May the only pain in your life be Champagne”. Muntert, intelligent og overraskende.

Se med hver fredag, hvor trioen mødes online til en lille én på SpeakerBee - SKÅL - eller salute, som de siger på italiensk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers