Christina Schnohr: Succesfuld målsætning – vejen til dit drømmeliv | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Christina Schnohr går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Christina Schnohr: Succesfuld målsætning – vejen til dit drømmeliv

Wed, 18 November, 18:00

Som børn forestiller vi os med lethed hvordan vores vildeste drømme kan blive til virkelighed, men i løbet af skoletiden og i mødet med vores omgivelser lærer vi (desværre) at lukke ned for dagdrømmerierne – og på den måde lukker vi desværre også ned for vores største potentiale og den mest direkte vej til succesfuld målsætning.

Foredraget vil lære dig en simpel og meget udbredt måde til effektivt at nyde dit eget liv. Du vil lære hvor dit største potentiale ligger gemt, og foredraget vil beskrive en simpel teknik til at forme din vej til at virkeliggøre dine drømme. Vær til stede når du ser med, for dette foredrag skal man leve sig ind i.

Om Speakeren
Christina Schnohr har en faglig baggrund indenfor sundhedsvidenskab med tre coachuddannelser fra anerkendte danske og udenlandske coaches. Hun har 10 års erfaring som personlig træner og coach, samt 15 års erfaring som foredragsholder og underviser.

Hun er blandt de mest vindende danske atletikudøver med 38 danske seniormesterskaber, og hendes viden bliver omsat til praktisk handling for alle tilhørere ved både foredrag og indlæg.

Hvis du har spørgsmål til Christina, så stil hende dem i chatten til højre på SpeakerBee!

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers