Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Anne Krog Iversen (EP5) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Anne Krog Iversen (EP5)

Wed, 24 March, 18:00

Ledelsesudvikler Cecilie Gredal har inviteret Anne Krog Iversen, som er cofounder af TimeXtender, til en samtale om arbejdskultur.

Er det muligt at skabe en formålsdrevet arbejdskultur, der både tager ansvar for at oplade og udvikle mennesker, skaber plads til meditation og mindfulness og samtidigt eksekverer hurtigt på en ambitiøs vækststrategi?

For at kunne svare på det spørgsmål er Anne Krog Iversen inviteret i studiet. Hun har nemlig som Chief People, DNA & Culture Officer and co-founder i TimeXtender gjort det - ikke alene - men i samarbejde med hele teamet i TimeXtender.

Hvad vi kan lære af den rejse, taler Cecilie med Anne om. Og sammen går de på opdagelse i, hvilket mindset og heartset der ligger bag, samt hvilke game-changende greb, de har haft modet til at bruge, som kan inspirere dig.

Læs mere om TimeXtender her: www.timextender.com

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesudvikler og underviser i 'Game-changing Leadership' - har sat sig for i selskab med sine gæster, at undersøge, hvad der er kendetegnende for game-changere og derigennem give dig et kvalificeret bud på:

- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau på baggrund af dit game-changende talent

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på www.ceciliegredal.dk/lederuddannelse.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers