Anne Sofie Espersen: Hvor går du hen, når du bliver syg? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Anne Sofie Espersen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Anne Sofie Espersen: Hvor går du hen, når du bliver syg?

Thu, 11 February, 20:00

I denne episode af GameChanger, får Anne Sofie Espersen besøg af Klaus Høm. Klaus er direktør for Scleroseforeningen og har i mange år arbejdet med politisk interessevaretagelse indenfor patient-, handicap- og menneskerettighedsområder.

Nogle af de emner, som Anne Sofie og Klaus vil tale om er, hvor du egentlig går hen, når du bliver syg? Hvem bestemmer, hvilken medicin du må få og hvornår? Hvad går pengene til, når patientforeningerne samler midler ind? Og hvordan står det til med den generelle forskning i medicin?

Mange danskere er kronikere, alvorligt syge eller pårørende, men patientforeningerne og deres missioner får ikke særligt megen opmærksomhed i medierne. Derfor afsætter vi nu en time til Klaus, som vil sætte fokus på patienters interesser på og besvare spørgsmål fra jer.

Om programmet
Skuespiller Anne Sofie Espersen har udråbt sig selv som aktivist, når det kommer til autoimmune sygdomme. For halvandet år siden fik hun diagnosen multipel sklerose. Benene kollapsede pludselig under hende. Men hun tog en beslutning. Hun ville Ikke lade sygdommen stå i vejen for sit liv.

Siden er det blevet til en blog, adskillige foredrag og interviews -en platform, hvorfra hun taler om det at være kroniker samtidigt med, at hun formidler forskellige trends og teorier indenfor sundhed.

Anne Sofie Espersen kalder sig selv for MS-warrior og deler altid generøst ud af sine erfaringer med at leve med en autoimmun sygdom, som sclerose (MS) er.

I hvert afsnit vil hun have fremtrædende person, herunder læger, behandlere, eksperter og cases på besøg for at tale om de problemer, man som autoimmun patient kan støde ind i.

Gæsterne får mulighed for, at præsenterer deres viden om lige netop det område, som de selv synes er en game changer.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers