Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Alfred Josefsen (EP3) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Alfred Josefsen (EP3)

Wed, 10 March, 18:00

Hvilke krav stiller det til dig som leder og menneske at lede og lykkes med en betydningsfuld forandring? Det vil Cecilie Gredal tale med sin gæst Alfred Josefsen om. Alfred er en erfaren direktør med blandt andet bestyrelseserfaring.

Hvor kan du finde styrken til at lykkes med det - uden at det slider på dig?

Vær med når Cecilie, i seriens tredje afsnit, taler med Alfred Josefsen, der med baggrund i sin solide praksiserfaring fra sit direktørjob i Irma, sit arbejde i ledelseskommissionen, sine bestyrelsesposter og sin rolle som ledelsesrådgiver har en glødende mission om at inspirere til bedre ledelse i Danmark.

Aftenens samtale vil handle om, hvordan du øger dit mod, rummer din sårbarhed og styrker din lederidentitet. De vil blandt andet komme ind på, hvorfor det er væsentligt at udvikle dit lederskab netop derfra.

Læs mere om Alfred her: www.alfred.as

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.
Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesrådgiver og underviser i 'Game-changing Leadership' - vil i seriens fire programmer tale med nogle af landets dygtigste ledelseseksperter, og sammen vil de give deres bedste bud på:
- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.
Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på www.ceciliegredal.dk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers