Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro: Skab positiv succes i dit og andre kvinders liv | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro: Skab positiv succes i dit og andre kvinders liv

Wed, 25 November, 18:00

De tre entreprenører Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro stiller skarpt på, hvad Magisk Mandag er. De har sammen startet en rejse med fokus på, hvordan kvinder spiller hinanden stærke, løfter hinanden og investerer i hinanden. Det hele startede på en mandag, som for mange er ugens ’værste’ dag, men det laver vi om på nu! Fra nu af er det Magisk Mandag!


I liveudsendelsen, der varer 45 minutter, interviewer Lotte Thor Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro om personlige erfaringer, betydningen af netværk og positiv energi. Undervejs i live udsendelsen, kan der stilles spørgsmål på chatten via Speakerbee. Se med og bliv klogere på, hvad du konkret kan gøre for dig selv og andre, hvorfor det er relevant at hjælpe andre kvinder, og hvad vi mener med, at spille hinanden gode og stærke. Det handler om kvinder med sårbarhed, styrke og ikke mindst mod til at skabe succes i eget og andres liv.

Det er ikke en ’lukket fest’ for kvinder – Dea Kudibal , Lotte Thor og Katja Bamberger Bro tror på, at ALLE skal løfte hinanden – men udsendelsen tager udgangspunkt i kvinder, da vi historisk ikke har været gode nok til at hjælpe hinanden.


De tre kvinder fortæller blandt andet om et initiativ, de kalder Magisk Mandag og om, hvor vigtigt det er, at vi italesætter at der er et behov for at bede om hjælp og rådgive hinanden, at skabe et rum, hvor vi tør være ægte overfor hinanden. Vi kan løse de problemer der er sammen og det er den bevægelse vi vil være med i og illustrere. Det er nemt at fare vildt i mange af livets facetter, især arbejdslivet er en udfordring kombineret med familielivet. I vil også møde kvinder, der viser overskud i form af at være positive, imødekommende og generøse. Kvinder der glæder sig på andres vegne ved at spille dem gode og stærke. Kvinder der mener vi skal tage ansvar for vores eget liv. Og hvad mener de så med alt det? Det kan du få svar på i udsendelsen.


Få indblik i de tre inspirerende kvinders karriere og liv d. 25. november kl. 18-18.45.

Om Lotte Thor
Lotte Thor har mere end 25 års erfaring med journalistik og som TV-vært og nu skabt sit eget firma, der formidler budskaber og laver kommunikation. Lotte Thor er kendt fra bla. TV2 sporten, DR Update/ DR Nyheder, og TV3 Onside. Har arbejdet som redaktionschef på Danmarks Indsamlingen og pressechef i Bella Center/BC Hospitality Group. Har udgivet bogen: ’Dig, mig og Gud – to generationer taler om tro’ på Bibelselskabet. Kontakt: kontakt@spib.dk

Om Dea Kudibal
Dea Kudibal, founder af det eksklusive, internationalt anerkendte tøjbrand af samme navn Dea Kudibal. Formand for Børn og Unge i nød i 12 år. Har boet mange år i udlandet og er meget passioneret i at skabe bedre forhold for kvinders karriere, livsmod og et mere spirituelt sammenhold. Grundlægger af Magisk Mandag. Kontakt: dea@deakudibal.dk

Om Katja Bamberger Bro
Katja Bamberger Bro, ejer af firmaet FOCKSy, som specialiserer sig i marketing og PR. Founder af samtalespillet Small Talk Big Questions og forfatter af bogen Årets gang i Eventyrhuset, som netop er udkommet på hendes eget forlag FOCKSy. Katja er en passioneret netværkskvinde og fortaler for, at vi skaber balance mellem at være offline og online – både hos børn og voksne. Kontakt: katja@focksy.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers