Lars Seier: Live lodtrækning om 26x2 middage på danske Michelin restauranter | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lars Seier går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lars Seier: Live lodtrækning om 26x2 middage på danske Michelin restauranter

Mon, 29 June, 20:00

KONKURRENCE

Jeg udlodder 26 gratis middage for 2 personer med menu og vine. Een middag på hver af de danske Michelin restauranter - på min regning.

For at deltage skal du blot skrive en kort (eller lang) kommentar i kommentarfeltet her på siden eller på konkurrence opslaget på min private facebook profil, Lars Seier Christensen. Her skal du fortælle om det bedste måltid, du har fået i dit liv. Det kan være på restaurant herhjemme eller i udlandet, men det må også gerne være på det lokale pizzaria eller hjemme hos din bedstemor.

Deadline for deltagelse er onsdag d. 24/06 kl 24.00. Husk at se med når lodtrækningen foregår live den 29 juni kl. 20.00 her på SpeakerBee! Tryk på den gule “Påmind mig” knap, så får du en notifikation, før jeg går live.

Hvorfor gør jeg det?
Det er en vanskelig tid for de danske restauranter, og denne konkurrence er mit beskedne bidrag til en presset branche. Samtidig vil jeg gerne give nogle af de folk, der måske ikke så tit kommer på de prisbelønnede steder, en chance for et sublimt måltid. Det er der nok nogen der trænger til efter de sidste par måneder!

Her er de Michelin restauranter, som du kan vinde en middag på:

1 stjerne
108 (København), Alouette (København), Clou (København), Domestic (Aarhus), Formel B (København), Gastromé (Aarhus) Hotel Frederiksminde (Præstø), Kadeau (Bornholm), Kiin Kiin (København), Kokkeriet (København), Kong Hans Kælder (København), Marchal (København), MeMu (Vejle), Relæ (København), Restaurant Frederikshøj (Aarhus), Slotskøkkenet på Dragsholm Slot (Hørve), Søllerød Kro (Holte), Ti Trin Ned (Fredericia),

2 stjerner
Alchemist (København), AOC (København), Henne Kirkeby Kro (Henne), Jordnær (Gentofte), Kadeau (København), Koks (Færøerne), Noma (København)

3 stjerner
Geranium (København)


Konkurrencens regler:
Vind en middag for 2 med standard menu og -vinmenu, på en af Danmarks Michelin restauranter. Der udloves én præmie per restaurant. Deltag ved at beskrive dit livs bedste måltid i kommentarfeltet. Kommentér opslaget inden d. 24/06/2020 kl. 24.00 for at deltage. Præmien kan ikke byttes til kontanter, og man kan ikke bytte restaurant. Deltagelse gælder kun med en ægte og verificerbar facebook profil, og der kan kun deltages en gang per profil. De udtrukne vindere kontaktes efterfølgende via Facebook, for at aftale tidspunkt for middagen, samt modtage deres gavekort. Hvis det ikke er muligt at finde et tidspunkt med pågældende restaurant, så finder vi en løsning på en anden Michelin restaurant.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers