DSU og Konservative studerende: Er EU relevant for unge mennesker? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden DSU og Konservative studerende går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

DSU og Konservative studerende: Er EU relevant for unge mennesker?

Mon, 28 June, 21:00

Kan EU håndtere de udfordringer, som optager unge mennesker? Det spørgsmål vil forbundsformanden for “Dansk Socialdemokratisk Ungdom” Frederik Vad Nielsen forsøge at besvare sammen med Cille Hald Egholm, som er formand for den borgerlige forening “Konservative studerende”.

Frederik Vad Nielsen er vært på programmet, som er en samtale mellem to, der ikke nødvendigvis er enige, men som ønsker at folde problematikker ud, som relaterer sig til EU.

Men hvad går unge mennesker op i? Det har Cille og Frederik også et svar på. Derfor vil de tale om, hvorvidt EU skal spille en rolle i forhold til uddannelse, arbejdsmarked, migration og klima.

Husk du kan stille både Frederik Vad og Cille Hald spørgsmål her i kommentarsporet, så vil de forsøge at svare på nogle af dem undervejs i programmet.

Om programmet:
Programmet er en del af en række af otte programmer, som er støttet af Europanævnet. Det overordnede tema er “grænseoverskridende udfordringer” i EU.

Dette program tager fat på, om EU kan løse nogle af ungdommens udfordringer.

Frederik Vad Nielsen er vært på dette program, han har udover sit formandskab hos DSU studeret journalistik og arbejdslivsstudier på RUC.

I dette program har han inviteret Cille Hald Egholm med som gæst, hun læser statskundskab og skriver klummer for Berlingske og har sit eget program hos Kontrast.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers