Iris Isabella Engelund: Sæt dit talent i spil | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Iris Isabella Engelund går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Iris Isabella Engelund: Sæt dit talent i spil

Tue, 3 November, 18:00

Den nye virkelighed efter Corona sætter nye krav til vores arbejdsformer. Fjernledelse, hjemmearbejdspladser og selvledelse er blevet et vilkår. Hvordan påvirker det os? Påvirker disse vilkår nogle mennesker mere end andre?

Vores skjulte talenter har en afgørende rolle for vores produktivitet, trivsel, arbejds- og livsglæde. Faktisk kan du øge din produktivitet med helt op til 30%, blot ved at kende til dine talenter, have en ramme og sætte dem i spil - og dette bliver endnu vigtigere at have i fokus.

Få inspiration til at lykkes med fjernledelse og et effektivt og brugbart værktøj til at vide, hvordan talenter skal sættes i spil i den nye arbejdsramme.

Om Speakeren
Iris har, igennem flere års forskning, arbejdet strategisk med talentudvikling. Hun har holdt foredrag for over 17.000 mennesker og er founder af Play Your Talent, som er en innovativ software, der er udviklet til at afdække virksomhedens talenter med det formål at forbedre effektivitet, samarbejde og kommunikationen – og afdække virksomhedens skjulte potentiale. Iris er desuden underviser i strategisk talentudvikling og changemanagement og har mere end 15 års erfaring med at skabe succes i organisationer.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers