Charlotte Ander Ernsø: Find vejen til RO | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Charlotte Ander Ernsø går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Charlotte Ander Ernsø: Find vejen til RO

Mon, 17 August, 20:00

RO er blevet en mangelvare. Vi udsættes for konstante stimuli fra os selv og omverdenen. Det gør os urolige, bekymrede og stressede. Derfor er det vigtigt at blive bevidste om, hvad der kan være barriererne for RO og hvad der kan skabe RO.

Hvad lærer du?
Charlotte formidler på i et letomsætteligt sprog, viden om, hvordan den evolutionære og neurovidenskabelige del af os har betydning for vores RO som mennesker. Du lærer at blive bevidst om, hvilke faktorer der spiller ind i forhold til RO og hvad du kan gøre for at skabe RO i dig.

Om Speakeren
Charlotte Ander Ernsø driver virksomheden RO by Charlotte Ander ApS og Mind Institute I/S, hvor hun gennem 1:1 forløb, uddannelser, foredrag og podcast, arbejder for at skabe mere mental sundhed i mennesker.

Charlotte er uddannet fysioterapeut, metakognitiv terapeut, stress coach, psych-k facilitator, Reiki healer og pilatesinstruktør.

Charlotte har en baggrund indenfor sundhedssektoreren, bl.andet som fysioterapeut, projektleder, faglig koordinator og chefkonsulent.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Tidligere speakers