What to Watch: Episode 17 - Film & Serier | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Episode 17 - Film & Serier

Thu, 3 June, 21:00

I den sidste ‘What to Watch’ før sommerferien, er der fashion fest i Disney’s origins-historie om skurken fra ‘101 dalmatinere’, ‘Cruella’. Det er Emma (Stone) vs. Emma (Thompson) og hvem, der kommer bedst ud af den fight, kan I høre på torsdag. Vi taler også om det politiske drama, ‘The Mauritanian’, om Slahi, der sad 14 år i Guantanamo-fængslet uden dom eller retssag. Jodie Foster vandt en Golden Globe for sin præstation i den og ellers er det Tahar Rahim, der spiller hovedrollen. Lige så alvorligt er det i ‘The Underground Railway’ om det hemmelige flugt-system for slaver i de amerikanske sydstater. Serien er baseret på en Pulitzer-vindende roman og er instrueret af den Oscar-vindende instruktør, Barry Jenkins. Vi har store forventninger! Sidst, men ikke mindst, har vi en britisk thriller-serie, ‘The Pact’, hvor en gruppe kvindelige kollegaer vil give deres mandlige og temmelig sexistiske chef en lærestreg. Det går selvfølgelig helt galt, for han dør, men hvad er der egentlig sket og hvem har slået ham ihjel?

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Tidligere speakers