Emilia van Hauen: Jo, de ER anderledes! | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Emilia van Hauen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Emilia van Hauen: Jo, de ER anderledes!

Wed, 2 December, 20:00

Hvorfor er de unge så anderledes end de tidligere generationer? Er det forældrene, samfundet eller …ja, hvis ansvar er det egentlig, at de ikke er som de ældre generationer. Og hvilke fordele giver det os alle. Kodeordene er: Flydende. Følelser. Frihed og FOMO.

I programserien DE UNGE VISER VEJEN giver Emilia van Hauen dig et kultursociologisk indblik i det paradigmeskifte, som samfund og arbejdspladser står overfor - der anføres af generationerne Y & Z. Derfor vil du høre om de unges adfærd, værdier, bidrag og drømme, så du er godt klædt på til fremtiden.

I hver episode får Emilia desuden besøg af en ung i studiet, som sætter liv og fortællinger på det aktuelle emne.

Mere om Serien
Fremtidens samfund og arbejdspladser står midt et paradigmeskift – og de unge går forrest i denne udvikling. Men hvem er de unge egentlig? Hvad har de at byde på? Og hvordan kan du skabe en relation til dem – som leder, kollega eller forælder? Det kan du få svar på i dette program, der går i dybden med de unges adfærd, værdier, bidrag og drømme. Så du bedre kan forstå dem, møde dem, skabe en relation til dem og forhåbentlig få det bedste samarbejde med dem.

Og det bliver ikke kedeligt – for de er en super spændende generation!

Om Emilia van Hauen
Kultursociolog Emilia van Hauen er mor til tre unge mænd på 18, 20 og 25 år, og har derfor hele tiden de yngre generationer tæt inde på livet. Et blødt punkt for netop de unge har gjort, at hun i årevis har beskæftiget sig professionelt med at forstår de unge, og formidle sin viden via foredrag, talløse artikler, videoer og medieoptrædener. I hendes øjne er det en generation med et enormt potentiale, men som alt for ofte bliver misforstået - specielt med den krise, som vi alle oplever lige nu.

Udover at være kultursociolog, er Emilia international foredragsholder, forfatter til seks bøger (heraf to bestsellere), bestyrelsesmedlem og kommentator. I januar 2021 er hun aktuel med podcasten ”Ustyrlige kvinder” under Heartbeats.

Er du nysgerrig efter mere efter udsendelse, kan du læse denne artikel https://www.emiliavanhauen.dk/blog/vaer-broen-1-boersen-vaer-broen-mellem-generationerne/

På www.emiliavanhauen.dk kan du få adgang til gratis artikler, videoer, boguddrag og tests.

Og vil du vide mere om de unge, kan Emilias onlinekursus anbefales, hvor du får de første 3 moduler gratis https://www.virtio.dk/generationzogy

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers