Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 1 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Charlotte, Anders og Linda går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 1

Fri, 30 October, 18:00

Aperitivo er en italiensk tradition, der minder om den danske fredagsbar. Ordet dækker både over en pre-middags-drink arrangement og i denne henseende italiensk inspireret samvær i en kold og kedelig coronatid.

Tre danske venner, Charlotte, Anders og Linda mødes hver fredag online og diskuterer aktuelle emner fra ugen der gik. Den står på drinks, hygge, grin og ikke mindst erfaringsudveksling - og nu kan du være med på en lytter. Du kan måske endda blande en lille drink eller aperitif og deltage live via chatten under programmet.

I Aperitivo er der ikke noget emne, som er tabu. Her bliver der talt om alt fra #Metoo til, hvordan det fungerer i “homobranchen”. Alt bliver vendt og drejet. Muntert, intelligent og overraskende.

Se med hver fredag, hvor trioen mødes online til en lille én på SpeakerBee - SKÅL - eller saluti, som de siger på italiensk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers