Cecilie Gredal: Gamechanging leadership - samtaler om fremtidens lederskab. Gæst Michael Løve. Episode 8. | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Gamechanging leadership - samtaler om fremtidens lederskab. Gæst Michael Løve. Episode 8.

Wed, 5 May, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

'Den største barriere for god ledelse er forfængelighed', hørte jeg Michael Løve udtale, Group CEO i Netto, der sidste år var nomineret til prisen årets leder. Budskabet fangede min opmærksomhed i en sådan grad, at Michael Løve er seriens ottende gæst i studiet til en spændende samtale om alt det modsatte af forfængelighed - nemlig ordentlighed, ydmyghed, mod og hvordan det er muligt at skabe de visionære resultater gennem andre, der gør verden til et bedre sted.

Det er nemlig en stærk vision om at påvirke verden positivt, der driver Michael Løves mål om at skabe en god og sund forretning ved at prioritere bæredygtighed.

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal, der er passioneret udvikler af game-changende ledere - har sat sig for i selskab med sine gæster, at undersøge, hvad der er kendetegnende for game-changere og derigennem give dig et kvalificeret bud på:

- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau på baggrund af dit game-changende talent.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle. Ikke fordi du er den med højeste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid skrive direkte til Cecilie Gredal og gæst i studiet i kommentarsporet her hos SpeakerBee.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på https://ceciliegredal.dk/lederuddannelse/.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers