Christian Campbell: Business Unusual | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Christian Campbell går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Christian Campbell: Business Unusual

Wed, 11 November, 18:00

Foredraget “Business Unusual – kunsten at få tingene til at ske!” handler om at inspirere til, udfordre og rykke alt det, de fleste ikke ser er muligt, at rykke. Om at påvirke enhver situation, positiv som negativ, og “fremtvinge” den ønskede reaktion. 60 minutters dynamisk, tankevækkende, udfordrende og inspirerende foredrag, der inviterer deltageren med på en banebrydende rejse ud af komfortzonen, og ind i “Business Unusual” tankegangen.

Du skal forvente at dit eksisterende tankesæt bliver udfordret, og du må nok også leve med, at du bliver inspireret! I foredraget viser og beviser Christian Campbell hvordan en virksomhed, via 4 banebrydende vækstfaser, kan “fremprovokere” og designe de resultater, der de fleste steder kun bliver talt om. I tilbydes et anderledes og nytænkende foredrag for ledere og ansatte, der, sådan rigtigt, brænder for løbende fremdrift. Foredraget inviterer jer op af stolen, og udfordrer jer til at slippe “business as usual paradigmet” og herved at skabe gennembrud.

Om Speakeren
Christian Campbell er en rutineret foredragsholder og er både anerkendt og respekteret for sit mod, grundige forberedelse og hans kompromisløse evne til at få de aftalte ting til at ske. Tingene sker sådan, at de er til fordel for både virksomheden og de mennesker, der arbejder i den. Siden 2004 har han hjulpet virksomheder store som små lige fra DELL, Philip Morris, Berlingske Media til Landbrugsstyrelsen, Næstved Kommune og mange flere. Christian udtaler sig ofte til medierne, når det handler om at tænke nyt, samt at skabe de resultater, som mange finder udfordrende – at få tingene til at ske."

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers