Imran Rashid: Lægens ord - Hvordan påvirker SoMe og den digitale udvikling fremtiden? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Imran Rashid går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Imran Rashid: Lægens ord - Hvordan påvirker SoMe og den digitale udvikling fremtiden?

Mon, 22 February, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Speciallæge i almen medicin Imran Rashid og Social Media ekspert og Parter i videnshuset Bigum&Co Anders Sevelsted, mødes i denne skærmudgave af liveprogrammet Lægens ord til en snak om sociale medier, digital udvikling og fremtiden.

Anders Sevelsted er uddannet Programmør og Kommunikatør. Han har arbejdet med salg og markedsføring de sidste 20 år, både hos Ford og Carlsberg, men også som selvstændig med egne webshops og som Digital Marketing konsulent.
De seneste 6 år har han været hos Bigum&Co, først som ekstern underviser, men nu som Partner. Han har holdt utallige foredrag, webinarer og undervist i alt fra at være selvstændig som skal have opkvalificeret deres CV, til afdelinger i store danske virksomheder, som skal have mere fokus på deres digitale muligheder.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til værten og gæsten. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin og tidligere innovationschef på Aleris-Hamlet. Han har sidenhen specialiseret sig i digitaliseringens konsekvenser for mennesker og bl.a. skrevet bestsellerne SLUK (2017), Offline (2019) og senest Sunde Vaner (2020). Han regnes for at være landets førende ekspert i digital sundhed og er bl.a. konsulent for PFA samt en række andre offentlige og private virksomheder.

I en række programmer, der hedder “Lægens ord” har Imran Rashid inviteret en række spændende gæster til en snak om alt fra kroppen til bevidstheden.

Programserien vil forhåbentlig gøre dig nysgerrig, eftertænksom, inspireret og fremfor alt håbefuld. I en tid, hvor reaktioner fylder for meget, vil vi i stedet invitere dig indenfor i et refleksionsrum, hvor ikke alle spørgsmål handler om svarene.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers