Magisk Mandag: Hvordan får vi flere iværksættere i Danmark? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Magisk Mandag går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Magisk Mandag: Hvordan får vi flere iværksættere i Danmark?

Mon, 19 April, 21:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Hvilke barrierer er der, når det drejer sig om iværksætteri? Le Gammeltoft, stifter af radioen og kultursitet Heartbeats og Birgitte Wuth, stifter af cashmere-brandet Wuth Copenhagen gæster denne uge Magisk Mandag med gode råd om iværksætteri.

Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro styrer som vanligt slagets gang, hvor der bliver vendt alt fra barsel til forslag til lovændringer for iværksættere.

Denne mandag fortæller Le Gammeltoft og Birgitte Wuth om deres samarbejde, som er blevet til flere forslag - bl.a. om nye barselsregler, der kan gavne dansk iværksætteri.

Følg med i udsendelsen med spørgsmål, som også I - som ser med - kan stille i kommentarsporet. Lad gæsternes positive energi give dig en Magisk Mandag og brug deres erfaringer som inspiration i eget liv.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til værterne eller gæsterne i kommentarsporet hos SpeakerBee både før og under selve udsendelsen. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:

Hvad er Magisk Mandag? De tre entreprenører Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro har startet en rejse sammen med fokus på, hvordan vi løfter hinanden og investerer i hinanden.

Lotte Thor har mere end 25 års erfaring med journalistik og som TV-vært, og hun har nu skabt sit eget firma, der formidler budskaber og laver kommunikation. Katja Bamberger Bro, ejer af firmaet FOCKSy, som specialiserer sig i marketing og PR. Og Dea Kudibal, founder af det eksklusive, internationalt anerkendte tøjbrand af samme navn Dea Kudibal.

Det hele startede på en mandag, som for mange er ugens ’værste’ dag, men det laver vi om på nu! Fra nu af er det Magisk Mandag hver mandag!

I liveudsendelsen, der varer 45 minutter, interviewer Lotte Thor, Dea Kudibal og Katja Bamberger Bro kendte personer om personlige erfaringer, betydningen af netværk og positiv energi. Undervejs i live udsendelsen, kan der stilles spørgsmål på chatten via Speakerbee. Se med og bliv klogere på, hvad du konkret kan gøre for dig selv og andre. Det er relevant og nødvendigt at hjælpe hinanden efter et år ramt af corona og utryghed. Det handler om ærlighed, sårbarhed, styrke og mod.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers