Sarah Ghafourian Wiinblad: Sociale Medier og fremtiden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Sarah Ghafourian Wiinblad går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Sarah Ghafourian Wiinblad: Sociale Medier og fremtiden

Wed, 21 October, 20:00

Jeg holder foredrag om sociale medier med målgruppen for dit produkt/service, som det særlige fokus.

Det er vigtigt for mig at skabe forståelse for hvordan et medie fungerer.

Jeg vil under foredraget give eksempler fra cases og erfaringer, jeg har gjort sammen med mine kunder. Jeg har en åben, ærlig og realistisk tilgang til sociale medier, og jeg tror på, at vi har bevæget os hen i en gylden tidsalder for marketing. Specielt fordi vi i dag har en meget bevidst forbruger. I dag bør man være transparent og autentisk. Man sælger både sig selv og sin forretning, når det kommer til sociale medier. Jeg giver jer mit syn på fremtiden for marketing.

Om Sarah Ghafourian Wiinblad

Sarah Ghafourian Wiinblad har som selvstændig marketingscoach hjulpet forskellige mindre virksomheder med lancering, branding og identitet - særligt på sociale medier. Med hendes helhedsorienterede og nysgerrige tilgang til sociale medier - sammen med den tillid hun har modtaget fra forskellige mindre virksomheder - har hun fået en vis erfaring med at hjælpe virksomheder over de svære første steps mod det digitale univers. Hun kalder det 'butiksvinduet på sociale medier'.

Til dagligt arbejder hun med alt fra digital markedsføring, sociale medier, kommunikation og fremtidens adfærd på de sociale platforme.

https://fourian.dk/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers