Seier & Corona: Kampen mod corona | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Seier & Corona går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Seier & Corona: Kampen mod corona

Mon, 8 March, 18:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

I denne særudgave af “Seier &” offentliggøres lidt af en sensation indenfor bekæmpelse af Corona-virussen.

Der er faktisk andre og flere redskaber i værktøjskassen end mundbind, håndsprit og vacciner.

Lars Seier har inviteret en fremtrædende virolog og andre gæster i studiet, for at se på en helt ny løsning, der kan hjælpe markant i kampen mod Corona. Faktisk offentliggøres denne mandag en helt konkret nyhed af global interesse for virksomheder, hospitaler og institutioner, der ønsker at beskytte sig effektivt mod virus.

Det lyder som store ord, men Lars Seier mener, at det ikke er en overdrivelse.

Se med i Lars Seiers program “Seier &” mandag den 8. marts kl 18:00!

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til Seier & gæster i kommentarsporet hos SpeakerBee. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.

Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.

Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers