Lars Seier & Steen Jacobsen: Det amerikanske valg og verdensøkonomien | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lars Seier & Steen Jacobsen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lars Seier & Steen Jacobsen: Det amerikanske valg og verdensøkonomien

Mon, 23 November, 18:00

Hele verden fulgte med. Blev det Donald Trump eller Joe Biden, der blev den nye præsident for verdens største stormagt. Nu har støvet lagt sig i USA, men hvilken økonomisk impact har valget af den amerikanske præsident for Amerika og resten af verden?

Det taler Lars Seier Christensen med Chief Investment Officer hos Saxo Bank, Steen Jacobsen, om. Hvordan ser den globale økonomiske situation ud lige nu? Hvilken retning har Amerika tænkt sig at svinge for den globale genopretning under og efter coronaen? Og hvad kommer den retning til at betyde for dollar- og aktiemarkedet.

Det er første gang de to gamle kollegaer og venner mødes hos SpeakerBee.

Du kan som altid selv deltage i chatten, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Seier & gæst.

Om serien
I serien ”Seier &”, vil Lars Seier hver anden uge invitere en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers